Kleine titel

rintintin_tekenclub.jpg

Tekenles in Amsterdam-Oost
Ben je dol op tekenen en schilderen? Wil je je creatieve talent ontdekken? Dan ben je bij illustrator/docent Elise van Iterson op de juiste plek! In haar atelier in Amsterdam-Oost, leer je met verschillende materialen en technieken je eigen kunst te maken.

Elke week kom je in een klein groepje kinderen werken aan verrassende en grappige opdrachten, die je met je eigen fantasie mag uitvoeren. Met zijn allen aan een grote tafel, aan je eigen tafel of soms zelfs aan een echte schildersezel!
Je gaat er werken met potlood, viltstift, houtskool, pastelkrijt, aquarel- en acrylverf. Ook ga je collages maken en met druktechnieken aan de slag, zoals linoleum, stempels en sjablonen. De ene keer maak je een groot schilderij, een andere keer een kleine potloodtekening.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen, het hebben van plezier en zelfvertrouwen staat voorop! Het leren komt dan vanzelf. Je leert goed kijken, hoe je kleuren kunt toepassen en hoe je composities maakt. Ook is er aandacht voor kunstgeschiedenis.

Wil je een proefles komen volgen?
Mail dan naar: rintintin.amsterdam@gmail.com 

(Je kunt op elke gewenste datum instromen.)

Najaar 2021
De lestijden zijn:

Maandagen 15u30-17u (9-12jr)

Dinsdagen 15u30-17u (5-9jr)

Woensdag 16u30-18u00 (13-16jr)

Kosten
Les €13,50-
Proefles €10,-

Alle materialen en een versnapering inbegrepen.